Gyakran Ismételt Kérdések

Mi a fehérneműként viselhető nadrágpelenka?

A fehérneműként viselhető nadrágpelenka olyan nedvszívó eszköz, mely kialakításában nagyon hasonlít a fehérneműhöz. Jó nedvszívóképességű, közepes inkontinenciában szenvedő, aktív betegek ellátására ideális. Egyszerűen fel és levehető, amit sokszor meg lehet ismételni anélkül, hogy a termék sérülne. A gumírozott, rugalmas övrésznek köszönhetően tökéletes rögzítést biztosít mozgás közben is. A puha, szövetszerű külső borítás valódi alsónemű érzetét kelti: diszkréten követi a test formáját, nincs a fóliázott termékekre jellemző susogó hangja járás közben, komfortos viseletet biztosít.

Miért más a nadrágpelenka, mint egy betét?

A nadrágpelenka rögzítési pontossága jobb, nedvszívó képessége nagyobb, mint a betété. A betét elsősorban enyhe inkontinenciánál alkalmazható, míg a nadrágpelenka használatával a közepes inkontinenciás beteg is újra teljes életet élhet.

Milyen fokú inkontinencia esetén ajánlott a használata?

A nadrágpelenka közepes inkontinencia esetén a legjobb választás mobil, aktív, járóképes betegeknél, akik teljesen vagy majdnem teljesen önellátóak.

Férfiak is használhatják?

Igen, van kifejezetten férfiak számára kifejlesztett nadrágpelenka. Ennek formája illeszkedik a férfi test anatómiájához, így használatával teljes és szabad életet élhetnek az inkontinens férfiak is.

Milyen gyakran kell cserélni?

A nadrágpelenkát igény szerint kell cserélni, amikor a nedvszívó képességének megfelelő vizeletet magába zárta. Nagy előnye, hogy sokszor egymás után fel- és levehető sérülés, szakadás nélkül, így az egészséges emberekre jellemző toaletthasználatot is lehetővé teszi.

Kiknek ajánlott a nadrágpelenka?

Közepes inkontinencia esetén azoknak, akik akítv életet élnek, önellátók vagy majdnem teljesen önellátók. Akik nem szeretnének lemondani a szabad mozgás, szabad élet nyújtotta lehetőségekről.

Használatát nehéz megtanulni?

Nem, használata nagyon egyszerű. Az alsóneműhöz hasonlóan kell fel- és levenni. A fel- és levéltelt sokszor, egymás után is lehet ismételni sérülés, szakadás nélkül.

Hol kapható?

Patikákban, gyógyászati segédeszköz üzletekben, drogériákban, hiper- és szupermarketekben. Online is megrendelheti itt (link az online vásárlásra).